voor organisaties

Bij mij ben je op de juiste plek als je op zoek bent naar iemand die een organisatieopstelling kan begeleiden, coaching en training op het gebied van persoonlijk leiderschap, bewustwording en verbindende communicatie en voor begeleiding van projecten op deze gebieden.

Ik werk vanuit een holistische en systemische visie, met ruime ervaring in zowel coachen, coachend leidinggeven als management en kijk vanuit breed perspectief naar de organisatie en haar medewerkers.

coach me

and i will learn

 

challenge me

and i will grow

 

believe in me

and i will florish

 

wens jij:

`
Medewerkers met innerlijk leiderschap?
`
Medewerkers met meer focus, richting en besluitvaardigheid?
`
minder 'gedoe' als gevolg van miscommunicatie?
`
het (werk)geluk van je medewerkers verhogen?
`
met Gezondere en gelukkiger medewerkers een vitale organisatie zijn?
`
meer verbinding tussen medewerkers en organisatie?
`
duurzaam inzetbare medewerkers?
`
meer uit jezelf en uit jouw organisatie halen?

RESULTATEN:

 • Krachtig handelen, in actie komen en blijvende verandering creëren;
 • Meer energie, balans en veerkracht;
 • Heldere en krachtige communicatie;
 • Meer verbinding met jezelf en anderen, verdiepen van je relaties;
 • Behalen van doelen die je misschien voor onmogelijk had gehouden;
 • Een ander of weer perspectief ervaren;
 • Balans in werk en privé;
 • Vergroten van je bewustzijn.
organisatieopstellingen

Een organisatieopstelling is een heel eenvoudige en effectieve manier om systemische inzichten in organisatorische processen te krijgen.

Iedere organisatie heeft haar eigen bron, taak en dynamieken. Iedere medewerker neemt voor kortere of langere tijd deel aan dit systeem en past zich ongemerkt aan aan de dynamieken in de organisatie.

Door middel van een organisatie-opstelling komt de onderstroom van de organisatie aan het licht en kunnen heldere inzichten op een thema of vraag zichtbaar gemaakt worden.

trainingen

Workshops en trainingen variërend van een dagdeel tot een meerdaagse training, kant-en-klaar of op maat gemaakt. Met aandacht voor het individu door een beperkte groepsgrootte en interactief met praktische werkvormen.

Voorbeelden:

 • Persoonlijk Leiderschap
 • Verbindende | Geweldloze Communicatie
 • Creëer je leven in lijn met jezelf
 • Werkgeluk
 • Balans werk-privé.
projecten |
management a.i.

Ik loop warm voor vrijwel alles dat betrekking heeft op ‘zijn’: vitaal zijn, gelukkig zijn en bewust-zijn. Zowel van de organisatie als van het individu, want vitale, gelukkige en bewuste medewerkers maken een organisatie! Aan de basis kwaliteit, communicatie en fijne, professionele relaties.

Wanneer er binnen jullie organisatie behoefte is aan inspiratie, advies, iemand die een project draagt en/of een team coacht: voel je vrij contact op te nemen, dan kijken we samen in welke vorm we dit kunnen gieten.

(team)coaching

Coaching biedt jouw medewerker, team of organisatie de mogelijkheid om te ontdekken welke richting hij/zij op wil én stappen te zetten in deze richting.

Mensen en organisaties worden meegenomen in nieuw perspectief en vertrouwen om in beweging te komen vanuit eigen regie. In beweging richting persoonlijke doelen en/of organisatiedoelen, met het commitment deze te behalen.

Marion is als geen ander geïnteresseerd in de mens achter de naam. Dat maakt het voor haar mogelijk om mensen te coachen en trainen op een zeer persoonlijke manier. Zij weet zich zo sterk in de ander te verplaatsen, dat zij de vragen kan stellen die iemand zichzelf niet durft te stellen. En dat op zo’n natuurlijke wijze dat de ander zich geen moment bedreigd voelt. De openheid waarmee zij dat doet en de openheid die zij hiermee bij de ander creëert leidt gegarandeerd tot resultaat.

Iwan Brouwers

Bedrijfskundig Manager, Admiraal De Ruiter Ziekenhuis

v
bellen | what's app +31 6 42 60 58 30
meteen een afspraak plannen

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief!

Meld je aan en ontvang maximaal driemaal per jaar een bericht met updates, nieuwe ontwikkelingen en mooie events.

Dank voor je aanmelding!

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief!

Meld je aan en ontvang maximaal driemaal per jaar een bericht met updates, nieuwe ontwikkelingen en mooie events.

Dank voor je aanmelding!