Ik deel met Marion een diepgaande connectie en ken als persoon maar weinig mensen die zo tot de kern kunnen komen als zij. Met haar aanwezigheid creëert ze een liefdevolle verbinding en een veilige ruimte waarin alles er mag zijn en waarin alles mag oplossen. Voorbij de verhalen en rechtstreeks naar de bron. Resultaat, een nog diepere connectie en een leven in flow. Tot op de dag vandaag houd ik contact met Marion en in elk gesprek weet ze me te inspireren om nog diepere lagen in het leven te ontdekken.

Jeroen Kaatee

Professional Consciousness Coach and Trainer, JK Coaching and Training

Daar zit ik dan; met 56 jaar genoeg levenservaring om opgewekt en opgeruimd door het leven te stappen. Coaching? Ach dat hoeft niet,  goed is goed toch? Tot Marion die ene vraag stelde… 

Daar zit ik dan, 8 sessies verder. Ik kijk niet alleen verwonderd, maar ook bewonderend terug. Marion maakte mij écht bewust van keuzes die ik kon maken; keuzes die ik van binnenuit maakte en niet alleen beredeneerd. Dat is zoveel krachtiger! Dat voelt alsof ik completer ben, meer in balans.

Terug naar het begin: goed is goed, maar het is nu toch nog wel een stuk mooier geworden! Eindelijk: echt verbinding tussen hoofd en hart!

Jos van de Velde

CEO, Carvelman bv

NIN of JIN – menslievendheid, compassie

Dit karakter is opgebouwd uit het beeld voor ‘mens’ en het beeld voor ‘twee’, dus: “dàt wat ontstaat als twee mensen elkaar ontmoeten.”

Ik heb jouw commitment gezien om te verbinden voorbij woorden, van mens tot mens. Dankjewel.

Christiaan Zandt

Bisho | Ai-Opener

Ik heb Marion leren kennen bij de trainingen van Geweldloze Communicatie. Wat een heerlijke, eerlijke, warme en enthousiaste vrouw. Ze heeft me als maatje gesteund en later als coach op weg geholpen in mijn zoektocht binnen mijn huidige werkzaamheden. Mijn vraag was “Wat nu” . Antwoorden kreeg ik middels een buitengewoon creatief proces waarbij ik met al mijn ideeën, verwondering en beschouwing centraal stond. Ik heb Marion en mezelf als bijzonder kleurrijk ervaren!

Carolien Hamer

Docent theater en communicatie, Cliniclown, Stichting CliniClowns Nederland

Marion is als geen ander geïnteresseerd in de mens achter de naam. Dat maakt het voor haar mogelijk om mensen te coachen en trainen op een zeer persoonlijke manier. Zij weet zich zo sterk in de ander te verplaatsen, dat zij de vragen kan stellen die iemand zichzelf niet durft te stellen. En dat op zo’n natuurlijke wijze dat de ander zich geen moment bedreigd voelt. De openheid waarmee zij dat doet en de openheid die zij hiermee bij de ander creëert leidt gegarandeerd tot resultaat.

Iwan Brouwers

Bedrijfskundig Manager, Admiraal De Ruiter Ziekenhuis

Mijn grootste hulpvraag was wel meer zelfvertrouwen hebben en een positiever zelfbeeld. Daarnaast had ik nog andere hulpvragen waar we ook aan gewerkt hebben. Het meest waardevol is wel geweest dat ik na een aantal sessies al een gevoel had van meer zelfvertrouwen te hebben en positiever naar mijzelf keek. Dit had ik nooit zo snel verwacht. Het is niet exact te beschrijven waardoor ik merkte dat dit verbeterde. Het was vooral het gevoel wat ik zelf had en dat gevoel maakte mij al gelukkiger.

Marion kan je heel goed helpen door de juiste vragen te stellen waardoor je gaat nadenken over je eigen  handelen. De theorie die zij daarbij iedere sessie gebruikt, geeft voor jezelf een enorm goed inzicht over hoe je denkt en handelt en hoe je dit anders zou moeten benaderen. Dat helpt heel erg om anders tegen jezelf, je handelen en je omgeving aan te kijken.

Désirée

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief!

Meld je aan en ontvang maximaal driemaal per jaar een bericht met updates, nieuwe ontwikkelingen en mooie events.

Dank voor je aanmelding!

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief!

Meld je aan en ontvang maximaal driemaal per jaar een bericht met updates, nieuwe ontwikkelingen en mooie events.

Dank voor je aanmelding!