you don’t have to see the whole staircase,
you just have to take the first step

voor jou

Wil jij graag aan de slag met persoonlijke ontwikkeling? Heb je het gevoel dat je vastloopt, dreigt vast te lopen of dat je nieuwsgierig bent naar wat er nog meer te ont-dekken valt?

Een opstelling, coaching, een training of workshop kan je verrijken en inzichten en handvatten bieden om weer richting te vinden en verder te gaan op jouw pad.

Ik nodig je graag uit om vanuit ander perspectief te kijken naar de dingen in jouw leven, samen op pad te gaan en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

#opstellingenwerk #familieopstellingen #gezinsopstellingen #opvoedopstellingen #samengesteldgezin #lifecoaching #bewustzijn #flow #liefdevoorjezelf #leefstijl #bewusterelaties #stressmanagement #burn-out|bore-out #vitaliteit #inbeweging #zelfzorg #zelfvertrouwen #liefdevoorhetleven  #relatiecoaching #samen #verantwoordelijkheid #samenoudersblijven #verbindendecommunicatie #leefjedromen #hooggevoeligheid #keuzesmaken #eigenregie

coaching & begeleiding

Coaching biedt de mogelijkheid om stappen te zetten in de richting van het leven waar jouw ogen van gaan twinkelen. Bijvoorbeeld als je bent vastgelopen, dreigt vast te lopen of wanneer je je afvraagt ‘of dit het nu is’.

Wil jij ontdekken hoe dat er voor jou uitziet? Of ondersteuning tijdens het bewandelen van jouw pad? Ik loop graag een stukje met je mee.

samen ouders blijven

Stel dat de keuze gemaakt is en het besluit er ligt niet meer samen verder te gaan als partners. Als jullie samen kinderen hebben, blijven jullie altijd samen de ouders van jullie kinderen.

‘Samen ouders blijven’ biedt de handvatten om dit te kunnen doen op een prettige manier die recht doet aan je kinderen, aan jezelf én de relatie die jullie als ouders altijd houden.

(Familie)opstellingen

Herken je dat je regelmatig in dezelfde valkuil stapt? Dat het, ondanks dat je er zo je best voor doet, niet lukt om belemmerende patronen te doorbreken? Loop je in je relatie(s) steeds ergens tegenaan?

Vaak heeft dit zijn oorsprong in de plaats die we innemen in ons (familie)systeem. De patronen die je hieruit onbewust meeneemt kunnen diep doorwerken op je gevoelens, op hoe je in het leven staat, je gezondheid en welzijn. Met behulp van opstellingen kunnen we inzicht krijgen in onderliggende dynamieken en vaak ook een vorm van heling bewerkstelligen.

workshops | trainingen

MMXX. biedt workshops en trainingen (op maat, individueel of in teams/groepen) op het gebied van persoonlijk leiderschap, opstellingen / systemisch werk, balans werk-privé, stress-management, leefstijl en vitaliteit, Verbindende | Geweldloze Communicatie, bewustzijnsontwikkeling  en ‘yin yoga en psoas release’.

Workshops en trainingen vinden ook plaats op verzoek. Bel me gerust: altijd leuk om samen te kijken hoe we het vorm kunnen geven!

  v
  bellen | what's app +31 6 42 60 58 30
  meteen een afspraak plannen

  Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief!

  Meld je aan en ontvang maximaal driemaal per jaar een bericht met updates, nieuwe ontwikkelingen en mooie events.

  Dank voor je aanmelding!

  Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief!

  Meld je aan en ontvang maximaal driemaal per jaar een bericht met updates, nieuwe ontwikkelingen en mooie events.

  Dank voor je aanmelding!