human design opstellingen

‘stap in jouw persoonlijke design’

€55,- (deelnemer kleine portemonnee),

Bedoeld voor iedereen met interesse in zijn/haar human design. Je hebt je human design chart al eens bekeken en bent nieuwsgierig of voelt een uitnodiging. Dan is dit een mooie, waardevolle stap naar meer zelfinzicht en bewustwording. Opstellingen kunnen daarin prachtig ondersteunen. Letterlijk maak je contact met je eigen design. Heel krachtig en ook heel mooi eenvoudig.

Human Design gaat over het verhelderen van ‘je ware zelf’ en het steeds dieper accepteren en naleven van wat je daarin ontdekt. Zie het als een experiment om te leren ‘hoe je soepel met ’t leven om kunt gaan’ en ‘begrijpelijk te krijgen wat voor jou goed (en minder goed) werkt’, bijv. in het benutten van jouw potentieel en in relatie en communicatie met anderen.

Deze workshop inspireert en nodigt uit om jouw human design werkelijk te doorvoelen. Je maakt letterlijk een wandeling door jouw eigen design. Je voelt de verbinding met jouw ‘bedrading’, datgene dat jou zo uniek maakt. Jouw energie-type, autoriteit, jouw unieke energiestromen en kwaliteiten.

Je gaat geïnspireerd naar huis. Je ontdekt hoe het is om op diepere laag te verbinden met jouw persoonlijke design, een unieke ervaring. We ontmoeten je graag tijdens een van onze opstellingsdagen.

Begeleiding van deze workshop doe ik samen met Windy van Essen, Praktijk voor Systemisch Werk. Als duo combineren wij onze ervaring als opsteller met onze verdiepende human design inzichten.

AANMELDEN: via onderstaande button (of neem eerst contact op als je wilt afstemmen), je ontvangt dan een bevestiging van deelname. We werken met kleine groepen van max. 5 personen. Als de groep vol zit, dan word je uitgenodigd één van de andere data deel te nemen.

INVESTERING: €55,- (deelnemer kleine portemonnee), €65,- (deelnemer gemiddelde portemonnee), €75,- (deelnemer grote portemonnee) 

LOCATIES : De Dorpsschuur, Oosterhoutsedijk 29 in Lent.

Andere momenten in overleg in Lent, in de praktijkruimte aan Hoogeinde 51 in Tiel of op locatie.

v
BELLEN | WHATSAPP   +31 6 42 60 58 30
meteen een afspraak plannen

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief!

Meld je aan en ontvang maximaal driemaal per jaar een bericht met updates, nieuwe ontwikkelingen en mooie events.

Dank voor je aanmelding!

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief!

Meld je aan en ontvang maximaal driemaal per jaar een bericht met updates, nieuwe ontwikkelingen en mooie events.

Dank voor je aanmelding!